Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Untitled Document

Stihl - Viking Mrkakereskeds s Szervz Szeged

Kertpols magas fokon a VIKING termkeivel

Az oldalon elfordul, a tmhoz ktd fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
STIHL - VIKING Szakzlet s Szervz Szeged, Mak. automata fnyr, benzines fnyr, benzinmotoros fnyr, elektromos fnyr, feljtott fnyr, fnyr, fnyr damil, fnyr eszkz, fnyr kerk, fnyr klcsnzs, fnyr szervizels, fnyr traktor szervizels, fnyrasztal, kerti traktor, kistraktor, mezgazdasgi gp, mezgazdasgi gpalkatrsz, traktor, VIKING fnyrk, VIKING elektromos fnyrk, fnyr, VIKING benzinmotoros fnyrk, fnyr, VIKING mulcsoz s oldalkidobs fnyr, VIKING fszellztet, VIKING njr fnyr traktorok, traktor, VIKING motoros kapk, kapa, VIKING elektromos kaszk, kasza, VIKING elektromos szeglynyrk, szeglynyr, VIKING elektromos svnynyrk, svnynyr, VIKING fvkszlk, VIKING kerti aprtk, aprt, s komposztlk, komposztl.

Stihl - Viking Mrkakereskeds s Szervz SzegedStihl - Viking Mrkakereskeds s Szervz Szeged

Fapols csendesen s knnyedn
A VIKING szles vlasztkban knl praktikus elektromos kszlkeket svnyek s fk idtakarkos polshoz. Elektromos svnynyrink idelisak svnyek s bokrok alaktshoz zajrzkeny s hzkzeli terleteken. Az j magassvny-vgk specilis kszlkek a tl szles vagy magas svnyek segdllvnyzat nlkli polshoz. A nagy fogtvolsgnak, az optimlis ksgeometrinak s a nagyteljestny motoroknak ksznheten a VIKING svnynyrk s magassvny-vgk vgsteljestmnye nagyon j. A kitn minsg, sok biztonsgi s knyelmi elemet tartalmaz felszerelst a hobbikertszek s a profi tjpolk egyformn nagyra rtkelik.

VIKING elektromos svnynyrk

Knnyen kezelhetk, csendesek, ersek
A VIKING svnynyrk teljestmnye a pontos vgsnak, az egymssal szemben mozg kseknek, az optimlis ksgeometrinak s a nyugodt, erteljes jrsnak ksznheten nagyon meggyz. A j slyeloszts knyelmess teszi kezelst. A praktikus, falra szerelhet vdburkolat mindegyik svnynyrnl az alapfelszereltsghez tartozik. A levehet kartmasz a hosszabb ideig tart fggleges munkknl kmli a kezelt.

Tovbb

VIKING fnyrk

VIKING fnyrkkert specialisti
A megbzhat VIKING fnyrkkal a kertpols egyszerbb s biztonsgosabb. A VIKING fnyrk kezelse egyszer, karbantartsuk knny. A VIKING-el mindig biztos lehet benne, hogy helyesen vlasztott. Az tfog VIKING fnyrvlasztkban a klasszikus fnyrk mellett megtallhatk a szabadalmaztatott multi-fnyrk is, melyek igny szerint fnyrshoz s mulcsozshoz is hasznlhatk.

Tovbb

VIKING motoros kapk

Nagy teljestmnnyel
A nagyteljestmny VIKING motoros kapkkal jl halad rkon bokron keresztl. Kiforrott technikjnak s kompakt felptsnek ksznheten hossz vek ta kertszek, mezgazdszok s tjpolk bevlt segti. A szles felszerels- s tartozkvlasztk garantlja, hogy a VIKING motoros kapk klnbz feladatokra is alkalmazhatk legyenek.

Tovbb

VIKING elektromos kaszk s fszeglynyrk

A tiszttsi munkk egyszer megoldsa
A knnyen kezelhet VIKING fszeglynyrkkal levghatja azt, ami a fnyrs utn, a nehezen hozzfrhet helyeken megmaradt. A fvet egy pengeles, de tarts manyagszl vgja le egszen a szeglyekig rvidre. A nagyteljestmny kisebb kiterjeds terletek nyrsra is alkalmas elektromos kaszk kezelse klnsen knyelmes.

Tovbb

VIKING njr fnyrk

Knyelmesen nyrhat nagy terleteket is!
A VIKING kitn minsg njr fnyrival rm dolgozni. A j motorizltsg njr fnyrink kifejezetten ersek, s mg nagyobb fmennyisgekkel is gyorsan megbrkznak. Segtsgkkel a nagy terleteket is gyorsan s knyelmesen, lve nyrhatja. A knyelmes VIKING njr fnyrk klnbz nyrsi szlessgekkel s motorokkal kaphatak, kzi vagy automata sebessgvltval, mells nyrszerkezettel vagy hts kihordssal. Ajnlatunk: a multi njr fnyrk mulcsozshoz s nyrshoz is hasznlhatk.

Tovbb

VIKING kerti aprtk

Hasznos segtk a kert takartsakor
Praktikus kerti segtk a szerves anyagok trfogatnak cskkentshez, mulcsanyag-kszts, vagy a hulladkok komposztshoz val elksztse cljbl.

Tovbb

Elrhetsgek:

Szeged, Pozsonyi Ignc u. 12.
Tel./fax: 62/423-031

Mak, Aradi t 99.
Tel.: 20/9413-414

Hdmezvsrhely, Sznt K. J. u. 49.
Tel.: 62/533-934

e-mail: info@stihl-szeged.hu