Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Untitled Document

MONACO KLÍMA

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
Monaco Klíma Kft. - Szeged. Klímatechnika, hűtéstechnika, légtechnika, légállapotszabályzás. Klíma, klímák, klimatizálás, légkondicionálás, légokndicionálók, légkondicionáló, Daikin, Samsung, LG, Panasonic, Hitachi, Hisense, Midea, klímaberendezés, légkondi, légkondicionáló, split klíma, klíma szerelés, klíma telepítés, klíma javítás, klíma karbantartás, mobil klíma, klima, ablak klíma, klíma szeged, LG klíma, SAMSUNG klíma, HITACHI klíma, MIDEA klíma, hűtés, párátlanító, szárítás, plazma légtisztító, aktív szénszűrő, inverter, inverteres klíma, on-off, mono split klíma, multi split klíma, kazettás klíma, légcsatornás klíma, rendszer.

MONACO Klíma Kft.

Üzlet:
Algyői út 53/a
Szeged
Csongrád
6728
HU
E-mail: monaco@monaco-klima.hu
Telefon: +36 62/445-947 Könyvelés

Egyéb információk

Egyéb információk:

Időpont egyeztetés karbantartásra, felmérésre, szerelésre: Patai Viktor tel.: 06 20 9373 090

Műszaki tanácsadás: Fejes Attila tel.: 06 20 9626 575

Értékesítés Kiss Attila tel.: 06 20 4821 453

Számlázás, könyvelés.: Fejesné Veres Ildikó tel.: 06 20 9373 080

                                           Mészáros Melinda tel.: 06 30 2396 047

 

cégjegyzékszám: 06-09-012372 Csongrád Megyei Bíróság Cégbírósága Szeged

adószám: 14284254-2-06

 

NYITVATARTÁS:

HÉTFŐ: 8:00-16:00

KEDD: 8:00-16:00

SZERDA: 8:00-16:00

CSÜTÖRTÖK: 8:00-16:00

PÉNTEK: 8:00-16:00

SZOMBAT: ZÁRVA

VASÁRNAP: ZÁRVA

(ÜNNEPNAPOKON ZÁRVA)

 

A Monaco klíma a minőségi klimatizálásért. A Monaco Klíma Kft. 1997-ben alakult, mint családi vállalkozás akkor még Monaco 2000 Bt. néven. Háztartási hűtőgépek javításával kezdtük meg működésünket. Az első klímaberendezések eladása és szerelése 1998 májusában történt, miután a SAMSUNG céggel szerződést kötöttünk. Később újabb klímagyártó cégekkel sikerült szerződéseket kötni, így az LG, PANASONIC és DAIKIN klímaberendezések szervízhálózatának tagjaként még inkább sikerült stabilizálnunk vállalkozásunkat a minőségi klímaforgalmazók között. Hat éve nyitottuk meg klímabemutató termünket a Moszkvai krt. 27. alatt. Alig egy év múlva szereltük fel az ezredik klímaberendezést.

Profilunkkal nem csak a közvetlen megrendelőket tudjuk kiszolgálni, hanem építőipari vállaltok alvállalkozójaként is vállalunk munkát, mely hozzá segített ahhoz, hogy ma már munkánkat országosan is elismerik. Nagyon sok helyi és vidéki céggel kötöttünk az elmúlt 10 évben karbantartási szerződéseket a cég által felszerelt klímákra. Nem csak a közületeknek hanem a lakosság széles rétegének is rendelkezésére tudnunk állni egyre bővülő áruválasztékunkkal, melyet úgy próbáltunk kialakítani, hogy  mindenki megtalálja saját ízlésének a legmegfelelőbb terméket. A minőség kulcsfontosságú szerepet tölt be a kínálat kialakításában. Bizonyítékul szolgál erre az a tény, hogy az általunk eladott berendezések garanciális javításának indexe minimális. Két éve a Szeged Etelka sor 3-5. szám alá átköltöztetett üzletben minden érdeklődő megtekintheti a kínálatot, és ha igényli személyes szaktanácsadást is nyújtanak a Monaco Klíma Kft.  munkatársai. Ma már nem csak a klímaberendezések, de a komplett hűtéstechnikai épületgépészet a profilunkhoz tartozik a kisebb légtechnikai munkálatokból kiindulva a hűtőkamrákon keresztül a több száz lakásos társasházak globális klímarendszereinek kivitelezéséig.

Az Internet rohamos növekedésének köszönhetően a Kft. honlapján (www.monaco-klima.hu) is foglalkozunk a széleskörű hűtés és klímatechnikai ismeretanyag bemutatásával. Elektronikus rendszerünk felépítésénél a könnyű átláthatóság és kezelhetőség mellett, és nem utolsó sorban, a szakmai segítségnyújtást tűztük ki fő szempontnak. Azt, hogy jó úton halad a cég, számos adat támasztja alá, melyek közül csak egyet említsünk: két év alatt megduplázódott a megrendelések száma. Egyik fő célunk a berendezések kiválasztásánál felmerülő kérdések teljes körű megválaszolása, hogy a vevő végső döntésével nyugodt és elégedett legyen.

Tevékenységi köreink:
  • 13 féle klímaberendezés forgalmazása, szerelése, javítása (DAIKIN, PANASONIC, HITACHI, LG, SAMSUNG, HISENSE, ELEKTROLUX, MIDEA, TOSHIBA, MITSUBISHI, TECHNOPOINT, TADIRAN)
  • A fent említett és más klímaberendezések karbantartása
  • Folyadékhűtők és fan-coil rendszerek forgalmazása, szerelése, kivitelezése (DAIKIN, CLIVET, FERR)
  • Ipari hűtőgépek javítása, karbantartása
  • Egyedi hűtőgépek és hűtőkamrák tervezése, kivitelezése
  • Ventilátorok és légtechnikai elemek forgalmazása
  • Háztartási és ipari elszívó rendszerek, légcsatorna hálózatok szerelése, kivitelezése
  • Párásítók, párátlanítók, légtisztítók, légfüggönyök forgalmazása, szerelése, javítása, karbantartása.

Klíma berendezések:

A nálunk forgalmazott 13 típusú klímaberendezés teljesen átfogja a mai termékpalettákat. A kisteljesítményű lakossági klímaberendezésektől, egészen az  MW-os ipari klímarendszerekig. Minden termékünk kiválasztásakor figyelmet fordítottunk a minőségre, a megbízhatóságra és a későbbi alkatrész ellátásra.

Klíma szerelés, kivitelezés:

Kérés szerinti ingyenes igényfelmérés és árajánlat készítése után, a berendezések felszerelését  és kivitelezését is vállaljuk.

Klíma karbantartás:

Erről a témáról egyre többet lehet hallani a médiában. Mi is úgy gondoljuk, ha valaki tervezi a klímavásárlását, későbbikben  a karbantartás költségeit is terveznie kell.

Klímatechnika, klíma termékek

DAIKIN

A Daikin Industried Ltd.-t 1924-ben alapította Akira Yamada úr Osakában (Japán). A vállalat kezdetben csak repüléstechnikai ipar számára szállított fűtőrendszereket.
Napjainkban világszerte 17 000 alkalmazott foglalkozik a minőségi légkondicionáló rendszerek tervezésével, gyártásával és értékesítésével az ipari, kereskedelmi valamint lakossági szektorban. Japánban a Daikin Industries Ltd. vezető helyet tölt be a direkt elpárologtatós rendszerű légkondícionáló berendezések kereskedelmi és lakossági piacán, éves forgalma több mint 5,7 milliárd eurót tett ki.
A Daikin terméket Magyarországon teles mértékben elismerik és a legmagasabb kategóriába sorolják minősége és megbízhatósága alapján. Tovább...

Légtechnika:

A hűtés és klímatechnikához szorosan hozzáfonódik a légtechnika is. Sok olyan kivitelezési munkánk volt, ahol légcsatornás klímaberendezéssel kellet megoldanunk a klimatizálási igényeket. Törekvéseink ezért a légtechnikai szakágban is, a folyamatos szakmai fejlődés, hogy az újabb feladatokat, felkészülve végezhessük el.

Hűtéstechnika:

Fő üzletágunk a klímatechnika mellett a hűtéstechnikát tartjuk a legfontosabbnak. Elég ehhez csak annyit hozzáfűznöm, ha nem lenne hűtéstechnika, nem lenne klímatechnika sem. Számunkra az igazi szakmai kihívásokat a hűtéstechnikai feladatok adják, ezért mindennel megbirkózunk, amivel ezen a téren, felkeresnek.

Légállapot szabályozók:

Az embernek, a jó közérzet elérése céljából jó levegőre (légállapotra) van szüksége. Megfelelő hőmérséklet, páratartalom és a levegő tisztaságának szinten tartását kell megvalósítanunk. A klíma- és légtechnikai berendezések mellett van egy sor olyan gépi berendezés, mely a belső terekben, kiemelve egy-egy tényezőt speciálisan ezen feladatokra szakosodtak.

Referencia

Tudnivalók

Termék kínálatunk


Klímatechnika

Klímatechnika


Ipari szellőzéstechnika

Ipari szellőzéstechnika


Háztartási szellőzéstechnika

Háztartási szellőzéstechnika


Párásítók, párátlanítók, légtisztítók

Párásítók, párátlanítók, légtisztítók


Légfüggönyök

Légfüggönyök


Szellőzéstechnikai anyagok

Szellőzéstechnikai anyagok


Konyhai elszívó berendezések

Konyhai elszívó berendezések