Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Untitled Document

WEBLAP KÉSZÍTÉS

Az oldalon előforduló kulcsszavak és fogalmak: Weblapkészítés, webdesign, weblap, weboldal, honlap, készítés, tervezés, üzemeltetés, keresőmarketing, kereső optimalizálás, látogatottság növelés, online marketing tanácsadás, SEO, Page Rank, első helyezés a google-ben, PR, referencia és reklámfilm, vieófelvétel digitális kamerával, DVD gyártás, ingyen letölthető videó, Reklám ajándék tárgy, reklámajándék tárgyak karácsonyra.

Mi garanciát vállalunk arra hogy weboldal -uk megtalálható lesz a keresőkben és sok látogatójuk lesz!!!

 

A Kontraszt On-line Marketing Tanácsadó Iroda és Webstúdió által készített és üzemeltetett weboldalak
http://www.aranyhaletterem-szeged.hu
https://www.olajfogo-zsirfogo-riaszto.hu
https://www.colorlitelens.com http://www.ingyenaprohirdetes.hu
https://www.kikozelitokocsi.hu
http://www.algyoihalaszcsarda.hu
http://www.elzett-certa.hu
https://www.balfor-tuzifakeszitok.hu
http://www.fehertoihalaszcsarda.hu https://www.hakkipilke.hu
http://www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu https://www.laumas.hu
http://www.kiskorossyhalaszcsarda.hu https://www.tengelynyomasmero.hu
http://www.entra-sys.hu http://www.fakturaduo.hu
https://www.elektromos-robogo.com http://www.monaco-klima.hu
https://www.tgb-quad.hu https://www.daruspotkocsi.hu
http://www.illespanzio-vadaszetterem.hu http://www.iparoscentrum-szeged.hu
https://www.linhai-quad.hu  
https://www.merlegbolt.hu http://www.torzsasztal.com
https://www.mobilmerleg.hu http://www.zemic.hu
https://www.utkozeselharito.hu  

http://www.stihl-viking-szeged.hu

 
http://www.prominens.hu http://www.erdogep.hu

 


Weblap készítés, weboldal üzemeltetés, honlap karbantartás, felújítás

A Kontraszt Web és Videóstúdió egyik fő tevékenységi köre a weblapkészítés, webáruház építés és üzemeltetés. Az általunk készített honlapok közös jellemzője a tetszetős megjelenés, a gazdag, jól felépített tartalom, átgondolt, könnyen áttekinthető és használható struktúra. A weboldalkészítés számunkra nem csak egy látványos elektronikus kiadvány létrehozása hanem egy nagy látogatottságot és sok vásárlót generáló értékesítési felület. A weblap készítés mellett vállaljuk régi weboldalak felújítását, optimalizálását. A több tucat, általunk készített honlap tulajdonosának megelégedésére jelentős látogatót és vásárlót generálnak az általunk készített és működtetett weblapok, melyek listáját a referencia menüpontban tekinthetik meg.

Garanciát vállalunk arra hogy az általunk készített weboldal megtalálható lesz a Google-ben és sok látogatója lesz!!!

Az interneten való jelenlét célja hogy minél több érdeklődő, potenciális vásárló, ügyfél, stb. találja meg oldalunkat. A világhálón leggyakrabban a keresőkben történő kulcsszavas keresés segítségével jutnak el a keresett oldalakra. Éppen ezért létfontosságú hogy a vállalkozásunk tevékenységét leginkább leíró kulcsszavakra a fontosabb keresőkben, (pl. Google) lehetőleg az első találatok között szerepeljük. Azt aligha kell bizonygatni hogy a harmadik-negyedik oldal után már senki nem keresgél a találatok tengerében.

Szolgáltatásaink:

* Domain regisztráció (segítünk a legjobb cím (domain név) kiválasztásában)
* Szövegírás, tartalom létrehozás (Megírjuk Ön helyett a weblap tartalmát)
* Honlap készítés (megfizethető, könnyen használható, áttekinthető, tetszetős weboldalt készítünk Önnek, pont olyat amire szüksége van)
* Weboldal üzemeltetés, tartalomfejlesztés (gondoskodunk róla hogy weblap -ja mindig friss és naprekész legyen)
* Hírlevél üzemeltetés (a leghatékonyabb marketing eszköz a hírlevél!!!)

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak az irodánk által készített weblap -ok?

* Részletes statisztika (Nem árulunk zsákbamacskát, meggyőződhet arról hogy hány látogatója volt, azok hogyan találtak az oldalára, hol léptek be és ki, milyen keresőszavakat irtak a keresőbe.)

* Oldalba épített Goggle kereső (A látogató kényelmesen kereshet az Ön oldalán, de a világhálón is a-nélkül hogy elhagyná weblap-ját.)

* Google térkép az oldalán (Nagyítható, kicsinyíthető, korszerű és praktikus térkép az oldalán, melynek segítségével könnyen megtalálják telephelyét. Győződjön meg róla!!!!)

* Skype hívogomb a website -on (Bárki ingyen hívhatja az oldalon elhelyezett Skype hívogomb segítségével. Győződjön meg róla!!!!) Hívjon Ön is ingyen most!!! Ha az alábbi gomb kék színű és az I'm online felirat látható rajta akkor gép közelben vagyok és bátran hívhat.
My status

* Blokkolhatatlan pop-up ablakok (Legfontosabb üzenetei, -pl. akciók- minden látogatójához garantáltan eljut egy zseniális trükk segítségével. Győződjön meg róla!!!!)

* Hírlevél rendszer (A leghatékonyabb marketing eszköz a hírlevél. Automatikus rendszerünk segítségével sok ezer lelkes és elkötelezett olvasót szerzünk Önnek. Győződjön meg róla!!!!

* Fórum, vendégkönyv (Győződjön meg róla!!!!)

* Fotógalériák (Győződjön meg róla!!!!)

* Oldalba épített videók (Győződjön meg róla!!!!)

 

PAGE RANK SERVICE

Az interneten való jelenlét célja elsősorban az hogy minél több érdeklődő, potenciális vásárló, ügyfél, stb. találja meg oldalunkat. A világhálón leggyakrabban a keresőkben történő kulcsszavas keresés segítségével jutnak el a keresett oldalakra. Éppen ezért létfontosságú hogy a vállalkozásunk tevékenységét leginkább leíró kulcsszavakra a fontosabb keresőkben, (pl. Google) lehetőleg az első találatok között szerepeljük. Azt aligha kell bizonygatni hogy a harmadik-negyedik oldal után senki nem keresgél a találatok tengerében.

Ön kipróbálta már hogyan szerepel a keresőkben? A helyzet elkeserítő? Szerencsére van megoldás, mégpedig az online vagy keresőmarketing. Lehet Ön akármilyen kis cég vagy vállalkozás, néhány hónap alatt a multikat is megverheti. Cégünk, a Kontraszt Produkciós Iroda nem ígér csodákat, csak azt hogy szívós és kitartó munkával néhány hónap alatt megsokszorozza honlapja látogatottságát. A többi már Önön múlik. A keresőmarketing nem csodaszer, nem az internetguruk titkos receptje. Bárki elsajátíthatja aki nem sajnál hónapokat esetleg éveket a témának szentelni. Lentebb magam is ajánlok néhány témával foglalkozó forrást. Ha Önnek nincs erre ideje bízza irodánkra a feladatot hisz mi szakszerűen, gyorsan és kedvező áron elvégezzük a feladatot.

Ugye Ön sem szeretne olyasmiért fizetni amire nincs szüksége a weblap -on?

A weblapgyártók többsége a weblapokat telerakja mindenféle, fölösleges dologgal amelyek csak arra jók hogy terheljék a látogató gépét és eltereljék figyelmét, valamint arra hogy az ügyfél minél többet fizessen. Mi praktikus, egyszerű, jól áttekinthető, a tartalomra és tájékoztatásra öszpontosító és OLCSÓ weblapokat készítünk.

Ugye Ön is egyetért azzal hogy az egyszerű és áttekinthető, gazdag tartalom az elsődleges egy weblap -on?

Vállalkozásunk munkatársai elsősorban újságírók, szerkesztők és reklám szakemberek, tehát tudunk szöveget írni, tudjuk hogy mit keres a látogató és hogy mivel győzzük meg arról hogy jó helyen jár, egyszóval tudunk tartalmat létrehozni.

Ugye nem azért készíttet weboldal -t hogy aztán senki se látogassa?

Buta kérdésnek tűnhet, pedig statisztikák bizonyítják hogy a hazai weblapok jelentős hányada egyszerűen megtalálhatatlan a világhálón. A weblap készítők azt ugyanis nem árulják el hogy az általuk sok pénzért elkészített weblapok ugyan már elérhetők az interneten de segítség nélkül lehetetlen az adott oldalt megtalálni. Erre valók a keresők és linkgyűjtemények. De sajnos magától a Google sem fogja megtalálni az adott oldalt, vagy ha igen a találati listában estleg csak 152 oldalon jeleníti meg. A linkgyűjtemények sem fogják maguktól katalógusba venni oldalunkat. Mi ezt is elvégezzük, részben az alapárban, részben havi, átalánydíjas szerződés keretében. Kérjük elenőrizze le az alábbi refencialistában felsorolt weboldlakat, a weblapok alján található statisztikák segítségével megyőződhet a website -ok látogatottságáról és kipróbálhatja hogy hogyan szrepelnek a keresőkben.

Mi garanciát vállalunk azért hogy weboldal -uk megtalálhatóak legyenek és hogy sok látogatójuk legyen!!!

Referenciáink

 Szolgáltatásaink:

On line marketing szolgáltatásunkat eseti vagy havi általány díjas formában végezzük. Eseti megbízás esetén, miután megvizsgáltuk, elemeztük és értékeltük honlapját árajánlatot teszünk a kereső optimalizálásra mely olyan elsősorban a tartalom, a szöveges részek átírására, átfogalmazására és bővítésére valamint a forrás kód olyan irányú módosítására irányul mely a kereső robot számára több hasznosítható információt nyújt és ennek köszönhetően a keresőben előrébb sorolja az oldalukat. A weblapok többségének szövege többnyire nem megfelelő kevés alkalommal szerepelnek benne a szükséges kulcsszavak, helytelen nyelvtani formákat alkalmaznak, stb. A kereső optimalizálás (látogatottság növelés) többnyire nem érinti a dizájnt, de tudomásúl kell venni hogy bizonyos megoldások mellett (Flash, java, frame) az optimalizálás rendkívül nehéz. Ha az oldalon elvégeztük a minimálisan szükséges feladatokat, következik a kapcsolat építés másképpen fogalmazva a link stratégia kiépítését ami abból áll hogy minél több és értékesebb az Ön oldalára mutató link meszrezése törekszünk. A Google számára ugyanis egy oldal annál értékesebb minél több értékes oldalról mutat link a mi oldalunkra. A világ legnépszerűbb keresője a Google u.n Page Rank értékkel minősíti az oldalakat és természetes hogy a találati sorrend felállítása során a Page Rank - et is figyelembe veszi, ezen keresztül pedig jelentős szerephez jut a lapunkra mutató linkek minősége és mennyisége. Egyes szakvélemények szerint a ránk mutató linkekből sohasem elég.
A kereső marketing során szerencsésebb választás az átalánydíjas szolgáltás melynek során meghatározott havi térítésidíj ellenében folyamatosan dolgozunk az Önök weblapján. A kereső optimalizálás ugyanis sohasem ér véget hisz a fontosabb keresők azt is figyelembe veszik a rangsorolásnál hogy milyen gyakran frissül az adott oldal, ha bizonyos ideig nem tapasztal tartalom bűvülést, változást az adott oldalt hátrébb sorolja. Tehát az egyszer megszerzett helyünket gyorsan el is veszíthetjük. A tartalom folyamatos bővítése és a link partnerek számának folyamatos bővítése tehát már csak ezért is szükséges. Felvetődhet a kérdés hogy egy szűk profil, mondjuk egy asztalokat gyártó faipari vállalkozás esetén hogyan lehet a tartalmat folyamatosan bővíteni? Pl. a bútorgyártás története, faismereti tanulmány, barkács tippek, stb. Hogy miért jó ez a vállalkozásnak, hogyan szolgálja ez a cég érdekeit? A kereső marketing sajátossága hogy olyan látogatókat is az oldalra vonz akik eredetileg nem akarnak étkezőasztalt vásárolni, de miután szakdolgozatukhoz ki másolták a nálunk található tartalmat megnézi asztal kínálatunkat is. Ne feledjük, nézelődőkből lesznek a vásárlók, tartja régi kereskedői mondás. Nem véletlenül taglaljuk mi ilyen hosszan szolgáltatásunk mibenlétét, ezzel ugyanis aprólékos és részletes információkkal látjuk el látogatóinkat másrészt szaporodik oldalunkon a kívánatos kulcszsavak száma. Ennek is köszönhető hogy a számunkra fontos kulcsszavakkal (reklám film, PR film készítés, kereső optimalizálás, kereső marketing, weblap készítés Szeged, stb.) igen előkelő helyet foglalunk el a Google találati listájában.

 

A témával kapcsolatos további tapasztalataimat itt olvashatja!

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kontraszt Produkcós Iroda

6723 Szeged Lomnici u. 41.
Tel.: 30-9289-390
info@kontraszt.com