Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Iparos Centrum Szeged

Iparos Centrum Szeged
Kötőelem, elektromos kéziszerszám és munkavédelmi felszerelés áruház

Iparos Centrum Szeged

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
Rögzítéstechnika, csavar, dübel, elektromos kéziszerszámok, fúrógép, ütvefúró, sarokcsiszoló, rezgőcsiszoló, hegesztés és forrasztás technika, munkavédelem - Bosch, Dewalt, Festool, Fein Supercut szélvédő kivágó, Multimaster, Fischer, Makita, Metabo, Protool, DEWALT akkumulátoros fúrócsavarozó, DEWALT lézer készülék, DEWALT fúrógép, DEWALT fúrókalapácso, DEWALT fémmegmunkáló készülék. DEWALT famegmunkáló gép DEWALT fűrész, DEWALT állványos gép, DEWALT szögező és kapcsozó, rögzítéstechnika Fischer rögzítő elem, metrikus csavarok, lemezcsavarok, facsavarok, anyák, anya, alátétek, csavaralátét, láncok, lánc, elektromos kéziszerszám, akkus fúró és csavarozó gép, ütvefúró, fúrókalapács, vésőkalapács, sarokcsiszoló, dekopirfűrész, körfűrész, excentercsiszoló, rezgőcsiszoló, szalagcsiszoló, ipari porszívó, tartozékok, tartozék, vágó és csiszoló korong, fúró és véső szár, dekopirfűrészlap, csiszolólap, körfűrészlap, kéziszerszám, fogó, csavarhúzó, csillag - villás - dugókulcs, mérő - szintező eszköz, egyéb kéziszerszám, hegesztés és forrasztástechnika, ívhegesztés, lánghegesztés, forrasztástechnika, fémek termikus vágása, védő felszerelés, garázstechnika, emelő, pumpa, bakok, bak, csörlő, motorkiemelő.

Elérhetőségeink:

Iparos Centrum Szeged

Csavarker Kft.

Cégszerű megnevezés: Csavarker Kft
Adószám: 11098539-2-06
Cégbírósági bejegyzés száma: 06-09-003686 Csongrád Megyei Bíróság, bejegyezve: 1996.02.01.

Központi elérhetőség: info@csavarker.hu

Szaküzleteink:

MOSZKVAI KÖRÚTI SZAKÜZLET
6725 Szeged, Moszkvai krt. 23.
Tel.: +36 30 643 0000

Nyitvatartás
Hétfő-péntek: 7.30-16.30
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

BRÜSSZELI KÖRÚTI SZAKÜZLET
Szeged, Brüsszeli krt. 16.
Tel.: +36 30 643 0000
e-mail: info@csavarker.hu

Nyitvatartás
Hétfő-péntek: 7.30-16.30
Szombat: 7.30-12.00
Vasárnap: Zárva

BRÜSSZELI KÖRÚTI SZAKSZERVIZ
Tel.: +36 30 643 0000
e-mail: szerviz@csavarker.hu

Nyitvatartás
Hétfő-péntek: 7.30-16.30
Szombat: 7.30-12.00
Vasárnap: Zárva

Magunkról

Iparos Centrum Szeged
Kereskedelmi vállalkozásunk 1995 óta kimagasló minőségű szolgáltatással várja kedves vásárlóit. Főbb tevékenységi körünk rögzítéstechnikai anyagok és szerszámok kis - és nagykereskedelme. Forgalamzott termékeink a legmagasabb nemzetközi követelményeknek megfelelően készülnek, amelyeket vásárlóink kérésére a megfelelő minőségi tanúsítványokkal ellátunk. Szolgáltatásunk magas szintű minőségét a folyamatosan felügyelt MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszer biztosítja.

Célunk, hogy a vásárlás többet jelentsen egyszerű adás-vételi tranzakciónál. Ennek érdekében munkatársaink folyamatos képzésben részesülnek, így vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy üzleteinkben szakavatott eladókkal találkoznak. Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá arra is, hogy kollégáink megfelelő tanácsokkal, felvilágosítással segítsék a vásárlást.

 

DeWalt

DEWALT a radiálkörfűrész feltalálója

A DEWALT több, mint 70 éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewlt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával.

DEWALT a szakemberek szolgálatában 

A DEWALT márka hosszútávú elismertséget vívott ki a szakemberek körében. Erőteljes, pontos, kényelmes és megbízható - ezek a tulajdonságok jellemzik a DEWALT-ot. A sárga-fekete szín párosítás félreérthetetlenül utal a DEWALT márkára. 

DEWALT - Amerika legdinamikusabb szerszámgyártója

A DEWALT szerszámok fejlesztésében és gyártásában több évtizedes tapasztalat, testesül meg. A DEWALT termékeket szerte a világon az ipar ismeri és elismeri. Észak-Amerikában az ipariszerszám forgalmazásban egyenesen az elsőszámú márka lett. A világon az utóbbi öt év legdinamikusabban növekvő ipariszerszám márkája a DEWALT. 

A DEWALT és a környezetvédelem 

Elkötelezetten küzdünk kimagasló eredmények elérésére a környezet, az egészség és a biztonság megóvásában a fejlesztési, gyártási folyamatokban és a hulladékkezelésben egyaránt.Elvárjuk vezetőinktől és dolgozóinktól a termelőberendézek legmagasabb szinten való megóvását, a selejt minimalizálását, recirkulációs anyagok - ahol lehetséges - felhasználását és minden vonatkozó törvény, rendelkezés betart&a acute;sát 
Dewalt Termék katalógus

 

Termékeink

Márkáink
Bosch, Dewalt, Fisher, Makita, Metabo

Barkács rovat
Fémipari és rögzítéstechnikai alapismeretek

Webáruház


Oldaltérkép

Főoldal

Magunkról

Akció

DeWalt

Termékeink

Márkáink

Barkács rovat

Webáruház

Kapcsolat

Az Iparos Centrum Szged elérhetőségei:

Iparos Centrum Szeged

Csavarker Plusz Kft.

Tari Jenő ügyvezető

IPAROS CENTRUM
6725 Szeged, Moszkvai krt. 23.
Tel.: +36 30 643 0000

CSAVARKER SZAKÜZLET
Szeged, Brüsszeli krt. 16.
Tel.: +36 30 643 0000
e-mail: info@csavarker.hu