Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Untitled Document

L.K. CLEANING Takarító Szolgálat. – Lakás, iroda, cég takarítás Budapesten

Takarításra van szüksége otthonában irodájában vagy vállalkozásánál? Takarító cégünk mindenféle takarítási szolgáltatást kínál az Ön, akár speciális igényei szerint.

Magánház, lakás, társasház takarítás, vállalkozások telephelyeinek, irodáinak takarítása, ablak, szőnyeg, kárpitozott bútorok tisztítása. Építkezés, felújítás utáni akár extrém takarításra is vállalkozunk. Szakértő csapatunk minden takarítási feladatot megbízhatóan, magas színvonalon és a legjobb ár-érték aránnyal végez.

Szolgáltatásaink közé tartozik az eseti, a rendszeres takarítás, a nagytakarítás, az épület karbantartás, az irodaház takarítás, az ablakmosás, a szőnyegtisztítás és még sok más. Bármilyen takarítási igénye van, mi állunk rendelkezésére.

Lakástakarítás: ez magában foglalja a lakóterek alapos tisztítását, beleértve a padlók, a bútorok, az ablakok, a konyha és a fürdőszoba takarítását.

Irodai takarítás: az irodai takarítás magában foglalja a munkaterület tisztítását, beleértve a padlók, az íróasztalok, szekrények, a székek, az ablakok és a konyha tisztítását, portalanítását is.

Cégek telephelyeinek (raktár, műhely, üzem, stb.) takarítása

Társasház takarítás: a társasház takarításához tartozik az épület közös helyiségeinek, mint például az előtér, a lépcsőház és a folyosók alapos tisztítása.

Nagytakarítás: a nagytakarítás általában hosszabb időt vesz igénybe, és alaposabb tisztítást jelent az egész lakásban, irodában vagy társasházban. Általában havonta vagy évente ajánlott.

Extrém szenyezett környezet, építkezés, lakásfelújítás utáni nagytakarítás.

Ablaktisztítás: Külső és belső tisztítás, akár kirakatok, üzlet portálok ablakainak tisztítását is vállaljuk.

Szőnyegtisztítás: a szőnyegtisztítás során eltávolítják a szőnyegből a koszt, a port és az egyéb szennyeződéseket.

Megbízható vállalkozás, leinformálható, hivatalosan foglalkoztatott, munkatársak, felelősségbiztosítás az esetleges takarítás során keletkezett károk megtérítésére, korszerű, környezetbarát tisztítószerek.

Hívjon most minket, és vegye igénybe professzionális takarítási szolgáltatásainkat!

L.K. CLEANING Takarító Kft