Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Untitled Document

Fehértói Halászcsárda és Szálloda - Szeged

Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged. olcsó szállás Csongrád megye, Dél-Alföld, Szeged, vendéglátás, rendezvények, étkezés, étlap, itallap, szegedi halászlé, hal étel, halételek, szögedi pontyhalászlé, vegyes halászlé, sülthal, szögedi pontyhalászlé, rendezvény, esküvő, bankett, ballagás, üzleti találozó, konferencia, party service, halfesztivál, szállás, szálláshely, szoba, apartman, lakosztály, foglalás, panzió, hotel, eszközbérlet, party sátor, catering, kitelepülés, óriás bogrács, gulyás lodgings, hotels, accommodation, bed and breakfast, hotel, reservations, motels, BBs, ase, accommodation, hotel accommodation, cheap, discount, reservation, booking, lodging, holidays, business travel, last minute hotel deals, half price rooms, below normal rates, how to book a room online, hostels, tours, hungary.

Elérhetőségeink:

6728, SZEGED, Budapesti út 41. M5 161,4 km
Telefon: + 36 62 555-960
Telfon panzió: + 36 62 555-964
Fax: + 36 62 555-961
Mobil: +36 30 670-8550
Internet:  http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
             
e - mail: feherto@invitel.hu


A Fehértói Halászcsárda és Szálloda (a fehértói parti szerviz bázisa) Frank Sándor vállalkozásainak zászlóshajója, hosszú évek munkájának, tapasztalatainak kiteljesedése.
Frank Sándor (56 éves) édesanyja szakmáját örökölte, 40 esztendeje dolgozik szakácsként Csongrád megyében.
Több szegedi étteremben tevékenykedett konyhafőnökként, 1980-ban szerezte meg a mesteri címet (33 évesen az országban legfiatalabbként). Szakmai versenyek sorát nyerte meg. A nemzetközi Tiszai Halfesztivál szervezője (2006-ban immár tizedik alkalommal). Felállítja a halászléfőzés Guinnes-rekordját -3500 literes bográcsban 7000 adag halászlé (2000).
Számos szegedi és Szeged környéki vendéglátós vállalkozás irányítója, tulajdonosként, avagy bérlőként.
Mindkét fiát a szakmának nevelte - Zsoltból szakács és kitűnő üzletvezető lett, Zoliból mestercukrász, aki szintén irányítja egyik vállalkozását - ma már legbiztosabb támaszai vállalkozásaiban.


A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség regionális elnökeként szervezi a térség szakmai közéletét. Hansági Alapítvány néven 13 kollegával iskolát hoztak létre, ahol ma már közel 800 diák sajátíthatja el a szakács, cukrász, felszolgáló szakma alapfogásait, pótolandó a képzésben keletkezett hiányosságokat. A Csongrád megyei Gasztronómiai Társaság elnöke. 2005-től a Venesz díj tulajdonosa.

A halászcsárda

Budapestről az A 5-ös új autópálya Szeged - Észak kijárónál kihajtva, a régi E 5-ös úton Kistelek irányába, a körforgalomtól alig 900 méterre, Szeged határában található a Fehértói Tájvédelmi Körzet. A több ezer hektáros halastavak mellett 1938 óta üzemel a Fehértói Halászcsárda. A tórendszert üzemeltető halgazdaság által tenyésztett, különlegesen ízletes ponty, a makói hagyma, és a szögedi paprika felhasználásával készül a világhírű Szögedi pontyhalászlé. Természetesen bőven akad a hálóba harcsa, süllő, busa melyekkel tovább lehet fokozni a betérő vendégekre váró gasztronómiai élményt. Az épület 2003-2006. évi teljes körű újjáépítése során minden igényt kielégítő, modern konyha került kialakításra. Az épületkomplexum alkalmas a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom. Az étlapon természetesen a hal a fő nyersanyag, de természetesen az egyéb ételek kedvelői is bőséges ajánlatban válogathatnak. A kiváló szakemberek, a modern konyhai berendezések minden egyedi igényt kielégítését is lehetővé teszik, ami egy konyhában elkészíthető. A halastavakból naponta frissen lehalászott és feldolgozott halak garantálják az ételek felülmúlhatatlan ízeit. Megtalálhatók az étlapon a magyar konyha jellegzetes liba, vad, sertés és marhahúsból készült ételei.

 

Catering - rendezvény

A nagy létszámú rendezvények vendéglátásával foglalkozó szakembergárda több éve rendszeresen bizonyít, országszerte és határainkon túl (2004. évi pszihiátriai konferencia, újszegedi sportcsarnok, Ópusztaszeri nemzeti történeti emlékpark, Csillebérc, Budapest expo, Bucarest, Brüsszel .) több ezer ember vendéglátásáról gondoskodik, legyen az konferencia, bál, szilveszteri mulatság, vállalati rendezvény, esküvő vagy lakodalom. A hagyományos, magyaros ételektől a specialitásokig, a cukrász és hidegkonyhai készítményektől a svédasztalos lakomáig, nincs lehetetlen. Teljes bútorzattal, terítékkel berendezett parti sátrainkat (16 mm-től, 520 mm-ig) az igényelt helyszínen felállítjuk, az ételeket, italokat a helyszínre szállítjuk és felszolgáljuk. Jól felszerelt és a legmodernebb igényt is kielégítő HACCP (élelmiszerhigiéniai minőségügyi rendszer) elvein működő konyha, az ételek szállításához szükséges modern eszközök és gépkocsi park valamint a tálaláshoz szükséges eszköztár biztosítják rendezvényeink sikerességét.
Rendezvények a csárdában
A Fehértói Halászcsárda és Panzió már eddig is számos színvonalas rendezvénynek adott otthont.
Az alábbiakban szeretnénk leendő vendégeinknek számára tájékoztató jelleggel bemutatni néhány menüsort.
Minden egyes rendezvény kapcsán szívesen vesszük figyelembe az egyéni igényeket. A végleges menüt előzetes egyeztetés után az igények ismeretében (étel, ital, exclusiv teríték - Hollóházi porcelán - látványkonyha, stb.) ajánljuk ki, az árkalkulációt befolyásoló számtalan körülmény figyelembevételével.

Menü ajánlatok

 

Szálloda

A halászcsárda felújításánál figyelmet fordítottak az utazó vendégek szállásigényeinek kielégítésére is. A szolgáltatások köre kibővült egy igényesen kialakított Panzióval. Jelenleg 26 kétágyas, pótágyazható szoba és 2 lakosztállyal várja vendégeit. Mindegyik szobában van klíma, televízió, minibár, telefon és a fürdőszobák zuhanyzóval, mosdóval, WC-vel vannak felszerelve.
A lakosztályokban további meglepetések várják a vendégeket. A vendégek kényelmét továbbá egy infraszauna és turbószolárium is szolgálja.
A szálláslehetőség egésznap rendelkezésükre áll az elfáradt utazóknak. A csárda non-stop üzemeléséből adódóan az ébredés utáni étkezés, tetszés szerint lehet villásreggeli, ebéd vagy vacsora. A panzió férőhelyei lehetővé teszik busszal utazó csoportok kényelmes elszállásolását is. Igény szerint vendégeinknek zárt parkolót is biztosítunk.

Árak, kedvezmények

Programok

Diákprogramok

Szeged látnivalói

Frankóságok

Szegedi halfesztivál

Étlap

Esküvő

Ballagás

 

Elérhetőségeink:

6728, SZEGED, Budapesti út 41. M5 161,4 km

Telefon:             + 36 62 555-960
Telfon panzió:  + 36 62 555-964

Fax:                    + 36 62 555-961

Mobil:                 +36 30 670-8550

Internet:             http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
                          

e - mail:             feherto@invitel.hu