Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Fantázia Függöny Szalon – Szeged

Falcon Eyes LED videó és fotó lámpák

Falcon Eyes LED fotós és videós lámpák

Az 1993-ban alapított FALCON EYES egy jól ismert, hongkongi stúdióberendezés, főként világítás-technikai gyártó és exportőr.
Arra törekszenk, hogy maximálisan odafigyeljenek és hozzájáruljanak a fényképészeti, fotós és videós stúdióberendezés iparhoz a felhasználók igényeinek maximális kielégítése érdekében.

Az Arizóna MPS Kft. a Falcon Eyes fotós, videós LED lámpák teljes választékát kínálja amatőrük és profik számára.

https://www.falconeyes.hu/

A LED technológia alapjaiban alakította át a világítástechnikát. Közismert előnyei, az alacsony fogyasztás, minimális hőtermelés, rendkívül hosszú élettartam.
Természetes, hogy ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a fotó, videó, filmipar is mára jelentős részben lecserélte régi, hatalmas, áramzabáló és radiátorokat megszégyenítő lámpaparkját.
A három fő előnyön túl a Falcon Eyes fotó, videó, kamera lámpái még számtalan olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna a fotósok, videósok, filmesek számára.
Az alábbiakban azokat az általános jellemzőket gyűjtöttem csokorba, melyek a Falcon Eyes LED lámpák valamennyi, vagy egyes lámpa típusaira jellemző.

- Alacsony fogyasztás, nincs túlmelegedés, hosszú élettartam
- A kis és közepes teljesítményű LED lámpák többnyire működnek hálózati feszültségről és akkumulátorról egyaránt. (természetesen egy kamera fejlámpa nem feltétlenül működtethető hálózatról, mint ahogy a nagy méretű LED tablók, vagy spot lámpák többnyire nem üzemelnek akkumulátorról.)
- A Falcon Eyes akkumulátoros LED lámpák a rendkívül elterjedt és népszerű, nagy kapacitású, jó ár-érték arányú NFP akkumulátorokkal működtethető.
- Fokozatmentesen szabályozható fényerő
- Fokozatmentesen szabályozható színhőmérséklet. A kínálatban megtalálható lámpák jó része Bi-Color vagyis kétszínű. Ennek köszönhető, hogy ezen lámpatípusok színhőmérséklete 3000K és 5600K között változtatható.
- A Falcon Eyes LED lámpák többségének CRI értéke 95, tehát kiemelkedően természetes színeket biztosít. (A CRI egy összevont, átlag érték, amely kifejezi, hogy az adott megvilágításban milyen pontosan lehet visszaadni az eredeti színeket. A 100-as érték a tökéletes megvilágításra vonatkozik, amelynél minden szín 100%-osan leképezhető melyet csak megközelíteni lehet.
- A Falcon Eyes lámpák egyes típusai képesek egymással kommunikálni. A lámpa hátulján található kezelőpanel segítségével több lámpát is vezérelhet egyidejűleg egy vezérlőpanellel. Csak annyit kell tennie, hogy a lámpákat ugyanazon a csatornán állítja be (A / B / C / D).