Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Faktúra Duó Kft.

Faktúra Duó Kft.

Faktúra Duó Kft.

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
Faipar, asztalosipar, belsőépítészet, bútor, bútoripar, épületasztalosipar, bútorlap kis és nagykereskedelem, bútorlap szabászat, bútorlap élzárás (élfólia, élfurnér, ABS) konyhabútor és egyedi bútorkészítés (irodabútor, előszobaszekrény, beépített szekrény, gardrobe, hálószoba bútor) ajtófront, (Csercsics), bútoralkatrész, (Csercsics, Concordia foggantyú, vasalat, munkalap, vízzáró, CK lap, furnérozott faforgácslap, natúr faforgácslap, MDF lap, OSB lap, HDF, hátfal, perforált lemez, élzáró, szegélyléc, ajtófrontok, bútorszerelvények - kiegészítő, konyhaikisegítő - eszköz, bútor díszítőelem,

Elérhetőségeink:

6728 Szeged, Dorozsmai út. 35.
Tel./fax: 36-62/464-021, 465-704
e-mail: plavecz@vnet.hu


Magunkról

A Faktúra-Duó Kft. 1994. április 28-án alakult meg. Többségi tulajdonosok, akik egyben önállóan ügyvezetők (családi vállalkozás 1995 októberétől) Plavecz Pál és Plaveczné Fülöp Zsuzsanna. A Faktúra-Duó Kft. 1995-ben kezdte meg a szombathelyi FALCO Rt. termékeinek forgalmazását, illetve feldolgozását.
Árbevételünk 70%-át a kereskedelem biztosítja, 27% az alapanyagok feldolgozásából, illetve bútorkészítésből adódik, 3% pedig szoftverfejlesztői tevékenységből származik.
Fő tevékenységünk:bútorlap és kiegészítő szerelvények nagykereskedelme, bútorlap szabászat. Forgalmazott termékek: laminált bútorlap, konyhai munkalap, farostlemez, frontelemek, bútor-szerelvények
A bővülő megrendelési igények gyorsabb és korszerűbb kielégítése érdekében 2000-ben és 2001-ben több gépet is vásároltunk. Az élzárási technológiánk korszerűsítésével a különleges igényeket is ki tudjuk elégíteni. 2003-ban az ABS-ező gépünket egy még korszerűbbre cseréltük, amely a kerekítéseket és a sarkok megmunkálását is lehetővé teszi.
A gépek 2-4 évesek, a legmodernebbek. A legújabb lapszabász gép számítógéppel vezérelt, és lapszabász programmal is rendelkezik.
A cégnél 13 fő alkalmazott + alkalmanként 2-3 fő tanulót foglalkoztatunk.

 

Tevékenységeink:

Termékeink

Szolgáltatások

 

Faipari, famegmunkáló gépek

A DEWALT kínálatából

Dewalt Excentercsiszolók

A vezető felsőmaró Különlegesen nagyteljesítményű és tudású felsőmaróink segítenek rutin jellegű munkáinak és egyedi ötleteinek megvalósításában. Kontrollált teljesítmény Minden DEWALT gyalu nagyméretű alumínium késhengerrel, nagy fordulatszámmal, precízen mart alumínium talppal, pontos, áttekinthető fogásmélység állítóval és parkolótalppal rendelkezik. A DEWALT gyalugépek vágásmélység, teljesítmény és biztonság tekintetében minden ipari felhasználói igényt teljesítenek. Nyugodt működés Évtizedek fejlesztési tapasztalata,figyelem a részletekre,jellemzi a DEWALT csiszolókat, melyek mindent felhasználói igényt kielégítenek.

 

A Faktúra Duó Faipari Kft. elérhetőségei:

6728 Szeged, Dorozsmai út. 35.
Tel./fax: 36-62/464-021, 465-704
e-mail: plavecz@vnet.hu