Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Untitled Document

Szerszámosláda - technikai portál

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
Szerszámosláda - Technikai Portál. Háztartás villamosság, villanyszerelés, világítástechnika, akkumulátor, tehergépjármű alkatrész, kipufogó, kipufogó tuning, elektromos kéziszerszámok, kötőlelem, csavar, rögzítéstechnika, szerszámgép, eszterga, maró, műanyag gyártás, klíma, klímatechnika, légkondicionáló, faipar, bútorlap, bútoralkatrész, bútorgyártás, kerti gépek, fűnyíró, sövénynyíró, motoros láncfűrész, kerti kapa.

 

 

Akkumulátor

A gépjárműveken alkalmazott akkumulátorok feladata: a gépjárművek működéséhez szükséges villamos energia szolgáltatása addig, ameddig erre a gépjármű villamos generátora nem képes. A gépkocsi egyes villamos berendezéseinek működésére olyankor is szükség van, ha a gépkocsi motorja áll, és az áramfejlesztő nem termel villamos áramot. Ezért a gépkocsin bizonyos mennyiségű villamos energiát tárolni kell. Ezt az energiatároló feladatot látja el az akkumulátor.

Tovább...

Akkumulátor

Biztonságtechnika

A "Szilléri" Biztonságtechnika Bt. 1991-ben alakult. Fő profilunk vagyonvédelmi berendezések telepítése, kereskedelme, 24 órás távfelügyeleti szolgáltatás üzemeltetése. Rendelkezik a vagyonvédelmi törvény által előírt rendőrhatósági engedéllyel.

Tovább...

Biztonságtechnika

Csapágyak

Csapágyak, -házak, -tartozékok: SKF, TIMKEN, INA; Ragasztás és -tömítéstechnika; Fluid technika; Hajtástechnika

Tovább...

Csapágyak

Építőipari tervezés

Zuhanásgátló rendszerek: Építészeti megoldásaink tervezésekor kiemelten kezeljük a biztonsági szempontokat és a munkavédelmi előírásokat. A távközlési szerkezetek biztonságos üzemeltetéséhez, de egyéb, lezuhanásveszélyes helyekre is ajánljuk a Magyarországon cégünk által minősíttetett és forgalmazott SÖLL és TURVATIKAS típusú rendszereket:

Tovább...

Építőipari tervezés

Faipar

Bútorlapok, Munkalapok - vízzárók, CK lapok, Furnérozott faforgácslapok, Natúr faforgácslapok, MDF lapok, OSB lapok, HDF, Hátfalak, Perforált lemezek, Élzárók, Szegélylécek, Ajtófrontok, Irodabútor rendszerek, Bútorszerelvények - kiegészítők, Konyhaikisegítő - eszközök, Bútor díszítőelemek, Ragasztók

Tovább...

Faipar

Fémszerkezet gyártás

Könnyűszerkezetes burkolati elemek és rendszerek, Utcai bútorok, Hegesztett szerkezetek, Mobil épületek, Konténerbérlet, Saválló tartályok.

Tovább...

Fémszerkezet gyártás - Trapézlemez gyártás

Hidraulika-Pneumatika

Hidroakkumulátorok mindhárom családjában széles választékot nyújt az Entra-Sys Kft..
A biztonságos rögzítéshez és üzemeltetéshez rögzítőszalagokat és védőtömböket kínálnak. Töltő- és ellenőrző kofferük segítségével akkumulátorait gyorsan és könnyedén ellenőrizheti.
Az 1972-ben alapított MEBRA PLASTIK cég pneumatika csövek extrudálásával foglalkozik. 1979 óta nagy hangsúlyt fektetnek az olaszországi és nemzetközi hírnév megszerzésére egyaránt. Metal Work termékcsoportok.

Tovább...

Hidraulika-Pneumatika

Járműipar

A Valeo a világ egyik vezető alkatrész beszállítója mind az eredeti alaktrész, mind a pótalkatrészek terén. A Valeo független ipari társaság, tevékenysége teljes egészében az alkatrész iparra koncentrál: alkatrészeket, integrált rendszereket és modulokat tervez, gyárt és forgalmaz személyautókhoz és tehergépkocsikhoz.
Fogalom az ipar számos táján, így az autóiparban is. A kiváló minőségű Bosch termékek története a múltszázad fordulójára nyúlik vissza. A Bosch stuttgarti üzemét 1886-ban nyitották meg ahol finommechanikai és elektrotechnikai termékeket fejlesztettek és gyártottak.

Tovább...

Járműipar

Kerti gépek

A sértetlen erdő manapság az életminőség mind lényegesebb eleme. Ápolásának, megtartásának és egyben erőforrásainak a lehető legkíméletesebb és leggazdaságosabb hasznosítása napjaink alapvető követelménye. Ez a feladat az emberek számára kemény munkát jelent.
A korszerű technikai vívmányok felhasználásával kerültek kifejlesztésre a STIHL motoros fűrészei abból a célból, hogy velük az erdőben professzionális munkát lehessen végezni, de a tájápolást és a házkörüli munkákat is jelentősen megkönnyítsék és ezáltal biztonságosabbá tegyék.

Tovább...

Kerti gépek

Kéziszerszám

Bosch, Dewalt, Festool, Fischer, Makita, Metabo

Tovább...

Kéziszerszám

Kipufogó

A Trió Kreál Bt. 1993 óta foglalkozik kipufogó rendszerek forgalmazásával, javításával, gyártásával. Cégünk támogatja az autó - motor sportot. Büszkék vagyunk arra hogy Vidéki Csaba rally versenyző országos második helyezett sikereihez mi is hozzájárulunk. Honda gépkocsijának kipufogó rendszerét mi gyártottuk és szervizlejük.
A minőségi munka garanciája hogy képzett szakembereink, állandó továbbképzéseken, napra kész szakmai információkkkal rendelkeznek.

Tovább...

Kipufogó

Klímatechnika

Klíma lexikon A-tól Z-ig: Klímatechnikai alapfogalmak, ill. a honlapon használt összes fogalom hétköznapi nyelven magyarázva.
Újdonságok, érdekességek a klímatechnika világából: Fejlődő technikai világunkban, a klímagyártó cégek rengeteg időt és pénzt fordítanak kutatásokra, hogy saját termékük minél magasabb színvonalat képviseljen.

Tovább...

Klímatechnika

Kötőelem - Csavar

Tovább...

Kötőelem

Mobil mérlegtechnika

Rendelkezik-e már valamilyen mobil mérleggel? Kihasználja-e az abban rejlő gazdasági előnyöket? Ismeri-e a teljes választékot? Netán nem is tudja, hogy léteznek ezen eszközök?
A következőkben a mobil mérlegek gyűjtőfogalmába tartozó eszközök  rövid, felsorolásszerű ismertetését követően   néhány példával illusztráljuk a mobil mérlegek - mindenekelőtt  a mérleges raklapemelők és a targoncamérlegek - felhasználhatóságát, és bemutatjuk, hogyan térülhet meg  az ezen korszerű eszközökre fordított beruházás

Tovább...

Mobil mérlegtechnika

Műanyagipar

Extrudálható kemény granulátumok kültéri alkalmazásra, Extrudálható kemény granulátumok műszaki alkalmazásra, Extrudálható lágy granulátumok, Kábelipari lágy granulátumok, Fröccsöntésre alklamas kemény granulátumok, Fröccsöntésre alklamas lágy granulátumok, Extruziós fúvásra alkalmas kemény garnulátumok, Extruziós fúvásra alkalmas lágy garnulátumok, Gumiszerű, lágy granulátumok

Tovább...

Műanyagipar

Nyílászárók

Mit kell tudni a műanyag ablakokról? Hány kamrás? Két fő típus lehetséges: 3 légkamrás, 60mm beépítési mélységű, 5 légkamrás, 70mm beépítési mélység. Az 5 légkamrás modell jobb hőszigetelésű, hangszigetelésű, merevebb jobban ellenáll a külső hatásoknak.

Tovább...

Nyílászárók

Öko Center

Napkollektorok, Geothermikus hőszivattyú, Központi Porszívók, Ivóvíztisztító, Napelemek, szélturbinák, Falfűtés, Automata öntözőrendszer

Tovább...

Öko Center, Öko-Centrum

Szerszámgép

Csomor szerszámgép: Értékbecslés-vagyonértékelés
Műszaki, kereskedelmi, szakértői iroda

Tovább...

Szerszámgép

Villanyszerelés

A szereléstechnika fogalomkörébe sorolható a villanyszerelés is, így hát a szerszámosládában is időről időre helyet kap a téma. Bemutatjuk a legújabb eszközöket, alapanyagokat, technológiákat. Ötleteket adunk, ahhoz, hogy mit hogyan célszerű megoldani, megjavítani, felújítani, házilag vagy szakember segítségével. Nyomatékosan felhívjuk figyelmüket, hogy veszélyes üzemről van szó, az elektromossággal legyenek rendkívül körültekintőek és még véletlenül se próbálkozzanak olyasmivel, amihez nem értenek, ebben az esetbe forduljanak szakemberhez. Izzó cseréhez persze kevesen hívnak villanyszerelőt, de ekkor se feledjék lekapcsolni a biztosítót.

Tovább...

Villanyszerelés

Zártechnika

Zárak, zárbetétek, lakatok, vasalatok
Az Elzett - Certa Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a biztonsági zárak, lakatok, zárbetétek, ajtó, ablak vasalatok forgalmazása terén. Kínálatunkban olyan neves, nagy hagyományokkal rendelkező cégek termékei szerepelnek mint az EURO ELZETT, a KABA ELZETT és ROTO.

Tovább...

Zártechnika

 

Hidraulika - pneumatika

Entra-Sys Kft. - Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft. Szeged

Szolgáltatások

ENTRA-SYS Kft. – Pneumatika, hidraulika, egyedi gépgyártás

Pneumatika képviseletek

Hidraulika

Gépesítés

Minőség

 

Villanyszerelés

A villanyszerelés szerszámai

Izzólámpák

Fénycsövek

Égőtípusok

Lakásvilágítás

LAKÓSZOBA

A lakószobák világítása a legösszetettebb feladat, mivel itt különböző igényekre kell tekintettel lenni (olvasás, beszélgetés, tévénézés, vendéglátás). A hagyományos, a szoba közepére befüggesztett csillárral jellegtelen, unalmas világításhatást kapunk. Folytatás....

NAPPALI

Itt, a bútorokkal összhangban, az álló- és asztali lámpák alkossanak fényudvarokat úgy, hogy egyszersmind az ott folyó különféle tevékenységhez megfelelő fényt nyújtsanak. Ezen kívül alkalmazzunk kiemelő fényeket, amelyeket együttesen olykor az egész helyiségnek elegendő megvilágítást adnak. Folytatás....

ÉTKEZŐ

Az asztalnál fontos szempont, hogy a világítás ne torzítsa el az ételek színeit. A legcsillogóbb világítás a halogénlámpákkal érhető el. A hideg, kékes-zöldes színhatást eredményező búrák, ernyők használatát itt kerülni kell. Folytatás....

KONYHA

Az esti főzéshez, konyhai munkához erős helyi világítás szükséges. A lámpákat mindig úgy kell elhelyeznünk, hogy ne dolgozzunk saját árnyékunkban. A konyhai világításra a legalkalmasabbak: a fénycső, a mennyezeti vagy fali világítósínre szerelt spotlámpa, valamint a faliszekrény alá szerelt, rejtett világítás.Folytatás....

GYEREKSZOBA

Gondoljunk a gyerek szemmagasságára, adjunk biztonságosan elhelyezett helyi világítást a tanulóasztalnál, az ágya mellett, és mindenhez, amivel a gyerek foglalkozik. Folytatás....

FÜRDŐSZOBA

A fürdőszoba világításánál a legfontosabb szempont a tükör világítása. Kis fürdőszobában ez az általános világítást is helyettesítheti. A tükör két oldalán elhelyezett lámpák használata a célszerű, úgy elhelyezve, hogy az áll alatti részek se maradjanak árnyékban. Folytatás....

HÁLÓSZOBA

Tegyünk lámpát az ágy mellé, hogy olvasni tudjunk elolvasás előtt. Ernyője olyan legyen, hogy az izzó ne világítson hálótársunk szemébe. A fésülködőasztalnak fényt adó lámpa ne a tükörbe vagy a szemünkbe világítson, hanem az arcunkra. Folytatás....

DOLGOZÓSZOBA

A dolgozószobákban elengedhetetlen az erős fényű, állítható asztali lámpák használata. Ma már egyre több háztartásban találunk személyi számítógépet. A képernyőn tükröződő fények rendkívül zavarók lehetnek, különösen a régebbi, fekete alapon világos betűket megjelenítő monitorok esetén. Folytatás....

ELŐSZOBA, LÉPCSŐ, GARDRÓB

A lakásnak ezeken a részein a biztonság és a jó látási viszonyok a legfontosabbak. Többnyire nemcsak este, hanem napközben is kell használni lámpákat. Megfelelő általános és funkcionális világításról kell gondoskodnunk úgy, hogy ne hagyjunk sötétben egyetlen sarkot sem. Folytatás....

FÉNYERŐ-SZABÁLYOZÁS

A túl sok és túl kevés fény egyaránt zavaró lehet. A testre szabott megoldást jelenthetik a fényerőszabályzók. Ezek kiválasztásához, használatához adunk néhány javaslatot. A fényerőszabályzók kétféle alapkivitelben kaphatóak. Folytatás....

FÉNYTECHNIKAI ALAPFOGALMAK

Túlfeszültség védelem

A villámok romboló hatása a háztartásokban

A nyári zivatarok, viharok során keletkező villámokat legtöbbünk csodálattal és tisztelettel vegyes borzongással szemléli hisz a természet erejének egyik leglátványosabb megnyilvánulása. A borzongás nem alaptalan hisz a villámláskor felszabaduló hatalmas energiák hatalmas pusztítást tudnak végezni élő és élettelen környezetünkben. Folytatás....

 

Akkumulátor

Római Akkumulátor kereskedés Szeged

 

Járműipar

Kálmán Tehergépjárműalkatrész Kereskedés Sándorfalva

Termékeink

Motorikus Alkatrész

Elektronikai alkatrész

Fék alkatrész

Futómű alkatrész

Karosszéria alkatrész

Levegőrendszer

Meghajtás

Motorikus alkatrészek

Egyéb alkatrészek

 

Kipufogó

Ádok Kipufogó Szervíz Szeged

 

Kéziszerszám

Iparos Centrum Szeged

Termékeink

Márkáink

 

Barkács rovat
Fémipari és rögzítéstechnikai alapismeretek

Webáruház

 

Szerszámgép

Csomor szerszámgép műszaki, kereskedelmi, szakértői iroda Szeged

Értékbecslés-vagyonértékelés

 

Szerszámgép kínálatunk

Eszterga

Marógép

 

Műanyagipar

Szeplast Műanyag Alapanyaggyártó Kft. Szeged

Termékkínálat

 

Klímatechnika

MONACO KLÍMA Szeged

 

Dél-Klíma Bt. Szeged

 

Faipar

 Faktúra Duó Kft. Szeged

 

Kerti gépek

 Stihl Szaküzlet és Szervíz Szeged, Makó, Hódmezővásárhely

 

STIHL - VIKING Szaküzlet és Szervíz Szeged, Makó, Hódmezővásárhely

 

PROMINENS Vállalkozó és Kereskedő Kft. Hódmezővásárhely

STIHL - VIKING - HONDA - INTERFORST Márkakereskedés és Szervíz

STIHL

VIKING

 

Nyílászárók

A Szeplaszt Nyílászáró Kft Szeged

Nyílászáró

Nyílászáró GYÁRTÁS

A SZEPLAST eddigi működése során 120 ezer ablak gyártását végezte már el, ezen felül rendelkezésünkre áll profilgyártó partnerünk, a német TROCAL, 50 éves szaknai tapasztalata is.
Amennyiben hagyományos nyílászáró szerkezetet rendel, úgy akár 2 hét alatt tudjuk vállalni a gyártási határidőt. Részletekről tájékozódjon bemutatótermünkben.

 

Nyílászáró BEÉPÍTÉS

Cégünk végigköveti a termék útját egészen a felhasználásig. Nyílászárói beépítését egyetlen nap alatt elvégezzük.

Nyílászáróinkra a beszerelést követően 5 év garanciát vállalunk.

NYílÁSZÁRÓ CSERE
 

Panel program