Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Untitled Document

Stihl - Viking Márkakereskedés és Szervíz Szeged

Kertápolás magas fokon a VIKING termékeivel

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
STIHL - VIKING Szaküzlet és Szervíz Szeged, Makó. automata fűnyíró, benzines fűnyíró, benzinmotoros fűnyíró, elektromos fűnyíró, felújított fűnyíró, fűnyíró, fűnyíró damil, fűnyíró eszköz, fűnyíró kerék, fűnyíró kölcsönzés, fűnyíró szervizelés, fűnyíró traktor szervizelés, fűnyíróasztal, kerti traktor, kistraktor, mezőgazdasági gép, mezőgazdasági gépalkatrész, traktor, VIKING fűnyírók, VIKING elektromos fűnyírók, fűnyíró, VIKING benzinmotoros fűnyírók, fűnyíró, VIKING mulcsozó és oldalkidobós fűnyíró, VIKING fűszellőztető, VIKING önjáró fűnyíró traktorok, traktor, VIKING motoros kapák, kapa, VIKING elektromos kaszák, kasza, VIKING elektromos szegélynyírók, szegélynyíró, VIKING elektromos sövénynyírók, sövénynyíró, VIKING fúvókészülék, VIKING kerti aprítók, aprító, és komposztálók, komposztáló.

Stihl - Viking Márkakereskedés és Szervíz SzegedStihl - Viking Márkakereskedés és Szervíz Szeged

Faápolás csendesen és könnyedén 
A VIKING széles választékban kínál praktikus elektromos készülékeket sövények és fák időtakarékos ápolásához. Elektromos sövénynyíróink ideálisak sövények és bokrok alakításához zajérzékeny és házközeli területeken. Az új magassövény-vágók speciális készülékek a túl széles vagy magas sövények segédállványzat nélküli ápolásához. A nagy fogtávolságnak, az optimális késgeometriának és a nagyteljesítényű motoroknak köszönhetően a VIKING sövénynyírók és magassövény-vágók vágásteljesítménye nagyon jó. A kitűnő minőségű, sok biztonsági és kényelmi elemet tartalmazó felszerelést a hobbikertészek és a profi tájápolók egyformán nagyra értékelik.

VIKING elektromos sövénynyírók

Könnyen kezelhetők, csendesek, erősek
A VIKING sövénynyírók teljesítménye a pontos vágásnak, az egymással szemben mozgó késeknek, az optimális késgeometriának és a nyugodt, erőteljes járásnak köszönhetően nagyon meggyőző. A jó súlyelosztás kényelmessé teszi kezelést. A praktikus, falra szerelhető védőburkolat mindegyik sövénynyírónál az alapfelszereltséghez tartozik. A levehető kartámasz a hosszabb ideig tartó függőleges munkáknál kíméli a kezelőt.

Tovább

VIKING fűnyírók

VIKING fűnyírók kert specialistái
A megbízható VIKING fűnyírókkal a kertápolás egyszerűbb és biztonságosabb. A VIKING fűnyírók kezelése egyszerű, karbantartásuk könnyű. A VIKING-el mindig biztos lehet benne, hogy helyesen választott. Az átfogó VIKING fűnyíróválasztékban a klasszikus fűnyírók mellett megtalálhatók a szabadalmaztatott multi-fűnyírók is, melyek igény szerint fűnyíráshoz és mulcsozáshoz is használhatók.

Tovább

VIKING motoros kapák

Nagy teljesítménnyel
A nagyteljesítményű VIKING motoros kapákkal jól halad árkon bokron keresztül. Kiforrott technikájának és kompakt felépítésének köszönhetően hosszú évek óta kertészek, mezőgazdászok és tájápolók bevált segítői. A széles felszerelés- és tartozékválaszték garantálja, hogy a VIKING motoros kapák különböző feladatokra is alkalmazhatók legyenek.

Tovább

VIKING elektromos kaszák és fűszegélynyírók

A tisztítási munkák egyszerű megoldása
A könnyen kezelhető VIKING fűszegélynyírókkal levághatja azt, ami a fűnyírás után, a nehezen hozzáférhető helyeken megmaradt. A füvet egy pengeéles, de tartós műanyagszál vágja le egészen a szegélyekig rövidre. A nagyteljesítményű kisebb kiterjedésű területek nyírására is alkalmas elektromos kaszák kezelése különösen kényelmes.

Tovább

VIKING önjáró fűnyírók

Kényelmesen nyírhat nagy területeket is!
A VIKING kitűnő minőségű önjáró fűnyíróival öröm dolgozni. A jó motorizáltságú önjáró fűnyíróink kifejezetten erősek, és még nagyobb fűmennyiségekkel is gyorsan megbírkóznak. Segítségükkel a nagy területeket is gyorsan és kényelmesen, ülve nyírhatja. A kényelmes VIKING önjáró fűnyírók különböző nyírási szélességekkel és motorokkal kaphatóak, kézi vagy automata sebességváltóval, mellső nyírószerkezettel vagy hátsó kihordással. Ajánlatunk: a multi önjáró fűnyírók mulcsozáshoz és nyíráshoz is használhatók.

Tovább

VIKING kerti aprítók

Hasznos segítők a kert takarításakor  
Praktikus kerti segítők a szerves anyagok térfogatának csökkentéséhez, mulcsanyag-készítés, vagy a hulladékok komposztásához való előkészítése céljából.

Tovább

Elérhetőségek:

Szeged, Pozsonyi Ignác u. 12.
Tel./fax: 62/423-031

Makó, Aradi út 99.
Tel.: 20/9413-414

Hódmezővásárhely, Szántó K. J. u. 49.
Tel.: 62/533-934

e-mail: info@stihl-szeged.hu