Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzék

Untitled Document

MONACO KLÍMA

Az oldalon elƑfordulĂł, a tĂ©mĂĄhoz kötƑdƑ fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
Monaco KlĂ­ma Kft. - Szeged. KlĂ­matechnika, hƱtĂ©stechnika, lĂ©gtechnika, lĂ©gĂĄllapotszabĂĄlyzĂĄs. KlĂ­ma, klĂ­mĂĄk, klimatizĂĄlĂĄs, lĂ©gkondicionĂĄlĂĄs, lĂ©gokndicionĂĄlĂłk, lĂ©gkondicionĂĄlĂł, Daikin, Samsung, LG, Panasonic, Hitachi, Hisense, Midea, klĂ­maberendezĂ©s, lĂ©gkondi, lĂ©gkondicionĂĄlĂł, split klĂ­ma, klĂ­ma szerelĂ©s, klĂ­ma telepĂ­tĂ©s, klĂ­ma javĂ­tĂĄs, klĂ­ma karbantartĂĄs, mobil klĂ­ma, klima, ablak klĂ­ma, klĂ­ma szeged, LG klĂ­ma, SAMSUNG klĂ­ma, HITACHI klĂ­ma, MIDEA klĂ­ma, hƱtĂ©s, pĂĄrĂĄtlanĂ­tĂł, szĂĄrĂ­tĂĄs, plazma lĂ©gtisztĂ­tĂł, aktĂ­v szĂ©nszƱrƑ, inverter, inverteres klĂ­ma, on-off, mono split klĂ­ma, multi split klĂ­ma, kazettĂĄs klĂ­ma, lĂ©gcsatornĂĄs klĂ­ma, rendszer.

MONACO KlĂ­ma Kft.

Üzlet:
AlgyƑi Ășt 53/a
Szeged
CsongrĂĄd
6728
HU
E-mail: monaco@monaco-klima.hu
Telefon: +36 62/445-947 Könyvelés

Egyéb informåciók

Egyéb informåciók:

IdƑpont egyeztetĂ©s karbantartĂĄsra, felmĂ©rĂ©sre, szerelĂ©sre: Patai Viktor tel.: 06 20 9373 090

MƱszaki tanåcsadås: Fejes Attila tel.: 06 20 9626 575

ÉrtĂ©kesĂ­tĂ©s Kiss Attila tel.: 06 20 4821 453

Szåmlåzås, könyvelés.: Fejesné Veres Ildikó tel.: 06 20 9373 080

                                           Mészåros Melinda tel.: 06 30 2396 047

 

cégjegyzékszåm: 06-09-012372 Csongråd Megyei Bírósåg Cégbírósåga Szeged

adĂłszĂĄm: 14284254-2-06

 

NYITVATARTÁS:

HÉTFƐ: 8:00-16:00

KEDD: 8:00-16:00

SZERDA: 8:00-16:00

CSÜTÖRTÖK: 8:00-16:00

PÉNTEK: 8:00-16:00

SZOMBAT: ZÁRVA

VASÁRNAP: ZÁRVA

(ÜNNEPNAPOKON ZÁRVA)

 

A Monaco klĂ­ma a minƑsĂ©gi klimatizĂĄlĂĄsĂ©rt. A Monaco KlĂ­ma Kft. 1997-ben alakult, mint csalĂĄdi vĂĄllalkozĂĄs akkor mĂ©g Monaco 2000 Bt. nĂ©ven. HĂĄztartĂĄsi hƱtƑgĂ©pek javĂ­tĂĄsĂĄval kezdtĂŒk meg mƱködĂ©sĂŒnket. Az elsƑ klĂ­maberendezĂ©sek eladĂĄsa Ă©s szerelĂ©se 1998 mĂĄjusĂĄban törtĂ©nt, miutĂĄn a SAMSUNG cĂ©ggel szerzƑdĂ©st kötöttĂŒnk. KĂ©sƑbb Ășjabb klĂ­magyĂĄrtĂł cĂ©gekkel sikerĂŒlt szerzƑdĂ©seket kötni, Ă­gy az LG, PANASONIC Ă©s DAIKIN klĂ­maberendezĂ©sek szervĂ­zhĂĄlĂłzatĂĄnak tagjakĂ©nt mĂ©g inkĂĄbb sikerĂŒlt stabilizĂĄlnunk vĂĄllalkozĂĄsunkat a minƑsĂ©gi klĂ­maforgalmazĂłk között. Hat Ă©ve nyitottuk meg klĂ­mabemutatĂł termĂŒnket a Moszkvai krt. 27. alatt. Alig egy Ă©v mĂșlva szereltĂŒk fel az ezredik klĂ­maberendezĂ©st.

Profilunkkal nem csak a közvetlen megrendelƑket tudjuk kiszolgĂĄlni, hanem Ă©pĂ­tƑipari vĂĄllaltok alvĂĄllalkozĂłjakĂ©nt is vĂĄllalunk munkĂĄt, mely hozzĂĄ segĂ­tett ahhoz, hogy ma mĂĄr munkĂĄnkat orszĂĄgosan is elismerik. Nagyon sok helyi Ă©s vidĂ©ki cĂ©ggel kötöttĂŒnk az elmĂșlt 10 Ă©vben karbantartĂĄsi szerzƑdĂ©seket a cĂ©g ĂĄltal felszerelt klĂ­mĂĄkra. Nem csak a közĂŒleteknek hanem a lakossĂĄg szĂ©les rĂ©tegĂ©nek is rendelkezĂ©sĂ©re tudnunk ĂĄllni egyre bƑvĂŒlƑ ĂĄruvĂĄlasztĂ©kunkkal, melyet Ășgy prĂłbĂĄltunk kialakĂ­tani, hogy  mindenki megtalĂĄlja sajĂĄt Ă­zlĂ©sĂ©nek a legmegfelelƑbb termĂ©ket. A minƑsĂ©g kulcsfontossĂĄgĂș szerepet tölt be a kĂ­nĂĄlat kialakĂ­tĂĄsĂĄban. BizonyĂ­tĂ©kul szolgĂĄl erre az a tĂ©ny, hogy az ĂĄltalunk eladott berendezĂ©sek garanciĂĄlis javĂ­tĂĄsĂĄnak indexe minimĂĄlis. KĂ©t Ă©ve a Szeged Etelka sor 3-5. szĂĄm alĂĄ ĂĄtköltöztetett ĂŒzletben minden Ă©rdeklƑdƑ megtekintheti a kĂ­nĂĄlatot, Ă©s ha igĂ©nyli szemĂ©lyes szaktanĂĄcsadĂĄst is nyĂșjtanak a Monaco KlĂ­ma Kft.  munkatĂĄrsai. Ma mĂĄr nem csak a klĂ­maberendezĂ©sek, de a komplett hƱtĂ©stechnikai Ă©pĂŒletgĂ©pĂ©szet a profilunkhoz tartozik a kisebb lĂ©gtechnikai munkĂĄlatokbĂłl kiindulva a hƱtƑkamrĂĄkon keresztĂŒl a több szĂĄz lakĂĄsos tĂĄrsashĂĄzak globĂĄlis klĂ­marendszereinek kivitelezĂ©sĂ©ig.

Az Internet rohamos növekedĂ©sĂ©nek köszönhetƑen a Kft. honlapjĂĄn (www.monaco-klima.hu) is foglalkozunk a szĂ©leskörƱ hƱtĂ©s Ă©s klĂ­matechnikai ismeretanyag bemutatĂĄsĂĄval. Elektronikus rendszerĂŒnk felĂ©pĂ­tĂ©sĂ©nĂ©l a könnyƱ ĂĄtlĂĄthatĂłsĂĄg Ă©s kezelhetƑsĂ©g mellett, Ă©s nem utolsĂł sorban, a szakmai segĂ­tsĂ©gnyĂșjtĂĄst tƱztĂŒk ki fƑ szempontnak. Azt, hogy jĂł Ășton halad a cĂ©g, szĂĄmos adat tĂĄmasztja alĂĄ, melyek közĂŒl csak egyet emlĂ­tsĂŒnk: kĂ©t Ă©v alatt megduplĂĄzĂłdott a megrendelĂ©sek szĂĄma. Egyik fƑ cĂ©lunk a berendezĂ©sek kivĂĄlasztĂĄsĂĄnĂĄl felmerĂŒlƑ kĂ©rdĂ©sek teljes körƱ megvĂĄlaszolĂĄsa, hogy a vevƑ vĂ©gsƑ döntĂ©sĂ©vel nyugodt Ă©s elĂ©gedett legyen.

Tevékenységi köreink:
  • 13 fĂ©le klĂ­maberendezĂ©s forgalmazĂĄsa, szerelĂ©se, javĂ­tĂĄsa (DAIKIN, PANASONIC, HITACHI, LG, SAMSUNG, HISENSE, ELEKTROLUX, MIDEA, TOSHIBA, MITSUBISHI, TECHNOPOINT, TADIRAN)
  • A fent emlĂ­tett Ă©s mĂĄs klĂ­maberendezĂ©sek karbantartĂĄsa
  • FolyadĂ©khƱtƑk Ă©s fan-coil rendszerek forgalmazĂĄsa, szerelĂ©se, kivitelezĂ©se (DAIKIN, CLIVET, FERR)
  • Ipari hƱtƑgĂ©pek javĂ­tĂĄsa, karbantartĂĄsa
  • Egyedi hƱtƑgĂ©pek Ă©s hƱtƑkamrĂĄk tervezĂ©se, kivitelezĂ©se
  • VentilĂĄtorok Ă©s lĂ©gtechnikai elemek forgalmazĂĄsa
  • HĂĄztartĂĄsi Ă©s ipari elszĂ­vĂł rendszerek, lĂ©gcsatorna hĂĄlĂłzatok szerelĂ©se, kivitelezĂ©se
  • PĂĄrĂĄsĂ­tĂłk, pĂĄrĂĄtlanĂ­tĂłk, lĂ©gtisztĂ­tĂłk, lĂ©gfĂŒggönyök forgalmazĂĄsa, szerelĂ©se, javĂ­tĂĄsa, karbantartĂĄsa.

Klíma berendezések:

A nĂĄlunk forgalmazott 13 tĂ­pusĂș klĂ­maberendezĂ©s teljesen ĂĄtfogja a mai termĂ©kpalettĂĄkat. A kisteljesĂ­tmĂ©nyƱ lakossĂĄgi klĂ­maberendezĂ©sektƑl, egĂ©szen az  MW-os ipari klĂ­marendszerekig. Minden termĂ©kĂŒnk kivĂĄlasztĂĄsakor figyelmet fordĂ­tottunk a minƑsĂ©gre, a megbĂ­zhatĂłsĂĄgra Ă©s a kĂ©sƑbbi alkatrĂ©sz ellĂĄtĂĄsra.

Klíma szerelés, kivitelezés:

Kérés szerinti ingyenes igényfelmérés és årajånlat készítése utån, a berendezések felszerelését  és kivitelezését is vållaljuk.

KlĂ­ma karbantartĂĄs:

ErrƑl a tĂ©mĂĄrĂłl egyre többet lehet hallani a mĂ©diĂĄban. Mi is Ășgy gondoljuk, ha valaki tervezi a klĂ­mavĂĄsĂĄrlĂĄsĂĄt, kĂ©sƑbbikben  a karbantartĂĄs költsĂ©geit is terveznie kell.

Klímatechnika, klíma termékek

DAIKIN

A Daikin Industried Ltd.-t 1924-ben alapĂ­totta Akira Yamada Ășr OsakĂĄban (JapĂĄn). A vĂĄllalat kezdetben csak repĂŒlĂ©stechnikai ipar szĂĄmĂĄra szĂĄllĂ­tott fƱtƑrendszereket.
Napjainkban vilĂĄgszerte 17 000 alkalmazott foglalkozik a minƑsĂ©gi lĂ©gkondicionĂĄlĂł rendszerek tervezĂ©sĂ©vel, gyĂĄrtĂĄsĂĄval Ă©s Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©sĂ©vel az ipari, kereskedelmi valamint lakossĂĄgi szektorban. JapĂĄnban a Daikin Industries Ltd. vezetƑ helyet tölt be a direkt elpĂĄrologtatĂłs rendszerƱ lĂ©gkondĂ­cionĂĄlĂł berendezĂ©sek kereskedelmi Ă©s lakossĂĄgi piacĂĄn, Ă©ves forgalma több mint 5,7 milliĂĄrd eurĂłt tett ki.
A Daikin termĂ©ket MagyarorszĂĄgon teles mĂ©rtĂ©kben elismerik Ă©s a legmagasabb kategĂłriĂĄba soroljĂĄk minƑsĂ©ge Ă©s megbĂ­zhatĂłsĂĄga alapjĂĄn. TovĂĄbb...

LĂ©gtechnika:

A hƱtĂ©s Ă©s klĂ­matechnikĂĄhoz szorosan hozzĂĄfonĂłdik a lĂ©gtechnika is. Sok olyan kivitelezĂ©si munkĂĄnk volt, ahol lĂ©gcsatornĂĄs klĂ­maberendezĂ©ssel kellet megoldanunk a klimatizĂĄlĂĄsi igĂ©nyeket. TörekvĂ©seink ezĂ©rt a lĂ©gtechnikai szakĂĄgban is, a folyamatos szakmai fejlƑdĂ©s, hogy az Ășjabb feladatokat, felkĂ©szĂŒlve vĂ©gezhessĂŒk el.

HƱtéstechnika:

FƑ ĂŒzletĂĄgunk a klĂ­matechnika mellett a hƱtĂ©stechnikĂĄt tartjuk a legfontosabbnak. ElĂ©g ehhez csak annyit hozzĂĄfƱznöm, ha nem lenne hƱtĂ©stechnika, nem lenne klĂ­matechnika sem. SzĂĄmunkra az igazi szakmai kihĂ­vĂĄsokat a hƱtĂ©stechnikai feladatok adjĂĄk, ezĂ©rt mindennel megbirkĂłzunk, amivel ezen a tĂ©ren, felkeresnek.

LĂ©gĂĄllapot szabĂĄlyozĂłk:

Az embernek, a jĂł közĂ©rzet elĂ©rĂ©se cĂ©ljĂĄbĂłl jĂł levegƑre (lĂ©gĂĄllapotra) van szĂŒksĂ©ge. MegfelelƑ hƑmĂ©rsĂ©klet, pĂĄratartalom Ă©s a levegƑ tisztasĂĄgĂĄnak szinten tartĂĄsĂĄt kell megvalĂłsĂ­tanunk. A klĂ­ma- Ă©s lĂ©gtechnikai berendezĂ©sek mellett van egy sor olyan gĂ©pi berendezĂ©s, mely a belsƑ terekben, kiemelve egy-egy tĂ©nyezƑt speciĂĄlisan ezen feladatokra szakosodtak.

Referencia

TudnivalĂłk

Termék kínålatunk


KlĂ­matechnika

KlĂ­matechnika


Ipari szellƑzĂ©stechnika

Ipari szellƑzĂ©stechnika


HĂĄztartĂĄsi szellƑzĂ©stechnika

HĂĄztartĂĄsi szellƑzĂ©stechnika


Påråsítók, påråtlanítók, légtisztítók

Påråsítók, påråtlanítók, légtisztítók


LĂ©gfĂŒggönyök

LĂ©gfĂŒggönyök


SzellƑzĂ©stechnikai anyagok

SzellƑzĂ©stechnikai anyagok


Konyhai elszívó berendezések

Konyhai elszívó berendezések