Kiemelt partnereink

Tartalomjegyzťk

Untitled Document

Fehértói Halászcsárda és Szálloda - Szeged

Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged

Az oldalon elŇĎfordul√≥, a t√©m√°hoz k√∂tŇĎdŇĎ fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
Feh√©rt√≥i Hal√°szcs√°rda √©s Panzi√≥ - Szeged. olcs√≥ sz√°ll√°s Csongr√°d megye, D√©l-Alf√∂ld, Szeged, vend√©gl√°t√°s, rendezv√©nyek, √©tkez√©s, √©tlap, itallap, szegedi hal√°szl√©, hal √©tel, hal√©telek, sz√∂gedi pontyhal√°szl√©, vegyes hal√°szl√©, s√ľlthal, sz√∂gedi pontyhal√°szl√©, rendezv√©ny, esk√ľvŇĎ, bankett, ballag√°s, √ľzleti tal√°loz√≥, konferencia, party service, halfesztiv√°l, sz√°ll√°s, sz√°ll√°shely, szoba, apartman, lakoszt√°ly, foglal√°s, panzi√≥, hotel, eszk√∂zb√©rlet, party s√°tor, catering, kitelep√ľl√©s, √≥ri√°s bogr√°cs, guly√°s lodgings, hotels, accommodation, bed and breakfast, hotel, reservations, motels, BBs, ase, accommodation, hotel accommodation, cheap, discount, reservation, booking, lodging, holidays, business travel, last minute hotel deals, half price rooms, below normal rates, how to book a room online, hostels, tours, hungary.

El√©rhetŇĎs√©geink:

6728, SZEGED, Budapesti √ļt 41. M5 161,4 km
Telefon: + 36 62 555-960
Telfon panzió: + 36 62 555-964
Fax: + 36 62 555-961
Mobil: +36 30 670-8550
Internet:  http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
             
e - mail: feherto@invitel.hu


A Feh√©rt√≥i Hal√°szcs√°rda √©s Sz√°lloda (a feh√©rt√≥i parti szerviz b√°zisa) Frank S√°ndor v√°llalkoz√°sainak z√°szl√≥shaj√≥ja, hossz√ļ √©vek munk√°j√°nak, tapasztalatainak kiteljesed√©se.
Frank Sándor (56 éves) édesanyja szakmáját örökölte, 40 esztendeje dolgozik szakácsként Csongrád megyében.
T√∂bb szegedi √©tteremben tev√©kenykedett konyhafŇĎn√∂kk√©nt, 1980-ban szerezte meg a mesteri c√≠met (33 √©vesen az orsz√°gban legfiatalabbk√©nt). Szakmai versenyek sor√°t nyerte meg. A nemzetk√∂zi Tiszai Halfesztiv√°l szervezŇĎje (2006-ban imm√°r tizedik alkalommal). Fel√°ll√≠tja a hal√°szl√©fŇĎz√©s Guinnes-rekordj√°t -3500 literes bogr√°csban 7000 adag hal√°szl√© (2000).
Sz√°mos szegedi √©s Szeged k√∂rny√©ki vend√©gl√°t√≥s v√°llalkoz√°s ir√°ny√≠t√≥ja, tulajdonosk√©nt, avagy b√©rlŇĎk√©nt.
Mindk√©t fi√°t a szakm√°nak nevelte - Zsoltb√≥l szak√°cs √©s kitŇĪnŇĎ √ľzletvezetŇĎ lett, Zolib√≥l mestercukr√°sz, aki szint√©n ir√°ny√≠tja egyik v√°llalkoz√°s√°t - ma m√°r legbiztosabb t√°maszai v√°llalkoz√°saiban.


A Magyar Nemzeti Gasztron√≥miai Sz√∂vets√©g region√°lis eln√∂kek√©nt szervezi a t√©rs√©g szakmai k√∂z√©let√©t. Hans√°gi Alap√≠tv√°ny n√©ven 13 kolleg√°val iskol√°t hoztak l√©tre, ahol ma m√°r k√∂zel 800 di√°k saj√°t√≠thatja el a szak√°cs, cukr√°sz, felszolg√°l√≥ szakma alapfog√°sait, p√≥toland√≥ a k√©pz√©sben keletkezett hi√°nyoss√°gokat. A Csongr√°d megyei Gasztron√≥miai T√°rsas√°g eln√∂ke. 2005-tŇĎl a Venesz d√≠j tulajdonosa.

A hal√°szcs√°rda

BudapestrŇĎl az A 5-√∂s √ļj aut√≥p√°lya Szeged - √Čszak kij√°r√≥n√°l kihajtva, a r√©gi E 5-√∂s √ļton Kistelek ir√°ny√°ba, a k√∂rforgalomt√≥l alig 900 m√©terre, Szeged hat√°r√°ban tal√°lhat√≥ a Feh√©rt√≥i T√°jv√©delmi K√∂rzet. A t√∂bb ezer hekt√°ros halastavak mellett 1938 √≥ta √ľzemel a Feh√©rt√≥i Hal√°szcs√°rda. A t√≥rendszert √ľzemeltetŇĎ halgazdas√°g √°ltal teny√©sztett, k√ľl√∂nlegesen √≠zletes ponty, a mak√≥i hagyma, √©s a sz√∂gedi paprika felhaszn√°l√°s√°val k√©sz√ľl a vil√°gh√≠rŇĪ Sz√∂gedi pontyhal√°szl√©. Term√©szetesen bŇĎven akad a h√°l√≥ba harcsa, s√ľllŇĎ, busa melyekkel tov√°bb lehet fokozni a bet√©rŇĎ vend√©gekre v√°r√≥ gasztron√≥miai √©lm√©nyt. Az √©p√ľlet 2003-2006. √©vi teljes k√∂rŇĪ √ļjj√°√©p√≠t√©se sor√°n minden ig√©nyt kiel√©g√≠tŇĎ, modern konyha ker√ľlt kialak√≠t√°sra. Az √©p√ľletkomplexum alkalmas a vend√©gl√°t√°s minden form√°j√°ra, legyen az √ľzleti eb√©d, diszkr√©t vacsora, vagy t√∂bb sz√°z fŇĎs b√°l, lakodalom. Az √©tlapon term√©szetesen a hal a fŇĎ nyersanyag, de term√©szetesen az egy√©b √©telek kedvelŇĎi is bŇĎs√©ges aj√°nlatban v√°logathatnak. A kiv√°l√≥ szakemberek, a modern konyhai berendez√©sek minden egyedi ig√©nyt kiel√©g√≠t√©s√©t is lehetŇĎv√© teszik, ami egy konyh√°ban elk√©sz√≠thetŇĎ. A halastavakb√≥l naponta frissen lehal√°szott √©s feldolgozott halak garant√°lj√°k az √©telek fel√ľlm√ļlhatatlan √≠zeit. Megtal√°lhat√≥k az √©tlapon a magyar konyha jellegzetes liba, vad, sert√©s √©s marhah√ļsb√≥l k√©sz√ľlt √©telei.

 

Catering - rendezvény

A nagy l√©tsz√°m√ļ rendezv√©nyek vend√©gl√°t√°s√°val foglalkoz√≥ szakemberg√°rda t√∂bb √©ve rendszeresen bizony√≠t, orsz√°gszerte √©s hat√°rainkon t√ļl (2004. √©vi pszihi√°triai konferencia, √ļjszegedi sportcsarnok, √ďpusztaszeri nemzeti t√∂rt√©neti eml√©kpark, Csilleb√©rc, Budapest expo, Bucarest, Br√ľsszel .) t√∂bb ezer ember vend√©gl√°t√°s√°r√≥l gondoskodik, legyen az konferencia, b√°l, szilveszteri mulats√°g, v√°llalati rendezv√©ny, esk√ľvŇĎ vagy lakodalom. A hagyom√°nyos, magyaros √©telektŇĎl a specialit√°sokig, a cukr√°sz √©s hidegkonyhai k√©sz√≠tm√©nyektŇĎl a sv√©dasztalos lakom√°ig, nincs lehetetlen. Teljes b√ļtorzattal, ter√≠t√©kkel berendezett parti s√°trainkat (16 mm-tŇĎl, 520 mm-ig) az ig√©nyelt helysz√≠nen fel√°ll√≠tjuk, az √©teleket, italokat a helysz√≠nre sz√°ll√≠tjuk √©s felszolg√°ljuk. J√≥l felszerelt √©s a legmodernebb ig√©nyt is kiel√©g√≠tŇĎ HACCP (√©lelmiszerhigi√©niai minŇĎs√©g√ľgyi rendszer) elvein mŇĪk√∂dŇĎ konyha, az √©telek sz√°ll√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©ges modern eszk√∂z√∂k √©s g√©pkocsi park valamint a t√°lal√°shoz sz√ľks√©ges eszk√∂zt√°r biztos√≠tj√°k rendezv√©nyeink sikeress√©g√©t.
Rendezvények a csárdában
A Fehértói Halászcsárda és Panzió már eddig is számos színvonalas rendezvénynek adott otthont.
Az al√°bbiakban szeretn√©nk leendŇĎ vend√©geinknek sz√°m√°ra t√°j√©koztat√≥ jelleggel bemutatni n√©h√°ny men√ľsort.
Minden egyes rendezv√©ny kapcs√°n sz√≠vesen vessz√ľk figyelembe az egy√©ni ig√©nyeket. A v√©gleges men√ľt elŇĎzetes egyeztet√©s ut√°n az ig√©nyek ismeret√©ben (√©tel, ital, exclusiv ter√≠t√©k - Holl√≥h√°zi porcel√°n - l√°tv√°nykonyha, stb.) aj√°nljuk ki, az √°rkalkul√°ci√≥t befoly√°sol√≥ sz√°mtalan k√∂r√ľlm√©ny figyelembev√©tel√©vel.

Men√ľ aj√°nlatok

 

Sz√°lloda

A hal√°szcs√°rda fel√ļj√≠t√°s√°n√°l figyelmet ford√≠tottak az utaz√≥ vend√©gek sz√°ll√°sig√©nyeinek kiel√©g√≠t√©s√©re is. A szolg√°ltat√°sok k√∂re kibŇĎv√ľlt egy ig√©nyesen kialak√≠tott Panzi√≥val. Jelenleg 26 k√©t√°gyas, p√≥t√°gyazhat√≥ szoba √©s 2 lakoszt√°llyal v√°rja vend√©geit. Mindegyik szob√°ban van kl√≠ma, telev√≠zi√≥, minib√°r, telefon √©s a f√ľrdŇĎszob√°k zuhanyz√≥val, mosd√≥val, WC-vel vannak felszerelve.
A lakosztályokban további meglepetések várják a vendégeket. A vendégek kényelmét továbbá egy infraszauna és turbószolárium is szolgálja.
A sz√°ll√°slehetŇĎs√©g eg√©sznap rendelkez√©s√ľkre √°ll az elf√°radt utaz√≥knak. A cs√°rda non-stop √ľzemel√©s√©bŇĎl ad√≥d√≥an az √©bred√©s ut√°ni √©tkez√©s, tetsz√©s szerint lehet vill√°sreggeli, eb√©d vagy vacsora. A panzi√≥ f√©rŇĎhelyei lehetŇĎv√© teszik busszal utaz√≥ csoportok k√©nyelmes elsz√°ll√°sol√°s√°t is. Ig√©ny szerint vend√©geinknek z√°rt parkol√≥t is biztos√≠tunk.

√Ārak, kedvezm√©nyek

Programok

Di√°kprogramok

Szeged látnivalói

Frankóságok

Szegedi halfesztiv√°l

√Čtlap

Esk√ľvŇĎ

Ballag√°s

 

El√©rhetŇĎs√©geink:

6728, SZEGED, Budapesti √ļt 41. M5 161,4 km

Telefon:             + 36 62 555-960
Telfon panzió:  + 36 62 555-964

Fax:                    + 36 62 555-961

Mobil:                 +36 30 670-8550

Internet:             http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
                          

e - mail:             feherto@invitel.hu